Programi

Programi proizlaze iz suvremenog shvaćanja djeteta i djetinjstva te utjecaja ustanove na njihov razvoj u institucijskom kontekstu, kao nadopuni obiteljskom odgoju. Osnovni cilj je osiguravanje cjelovitog razvoja djeteta u skladu s individualnim potrebama i mogućnostima. U svrhu ostvarenja cilja programa poticat će se pravovremeno zadovoljavanje potreba i prava svakog djeteta individualno, prema njegovoj kronološkoj i razvojnoj dobi.

10-satni program


Dječji vrtić i jaslice Zlatarsko zlato ima organiziran primarni 10-satni program za djecu od navršenih godinu dana života do polaska u školu. Redoviti program odvija se pet dana u tjednu (od ponedjeljka do petka) u šest odgojno-obrazovnih skupina:


BUBAMARE

Mješovita jaslička odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 1 -2 godinePČELICE

Mješovita jaslička odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 2 – 3 godineZEČIĆI

Mlađa mješovita odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 3 -4 godineRIBICE

Srednja mješovita odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 4-5 godinaLEPTIRIĆI

Srednja mješovita odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 5-6 godinaVRAPČIĆI

Starija mješovita odgojno-obrazovna skupina
Djeca od 6-7 godina


Program predškole


Za djecu koja nisu redoviti polaznici našeg vrtića, a obveznici su predškole, odnosno Male škole, organiziramo provođenje programa predškole i to na sljedećim lokacijama:


1.Vrtić Zlatar
2.Područna škola Martinšćina
3.Osnovna škola Belec

Program ranog učenja engleskog jezika


Program ranog učenja engleskog jezika za djecu predškolske dobi organizira Udruga za promicanje ranog učenja engleskog jezika „NAUČIMO PUNO“ iz Zagreba.

Program dječjeg folklornog stvaralaštva


Program dječjeg folkornog stvaralaštva verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a provode ga educirane odgojiteljice.

Preuzmite i ispunite dokumente za upis vašeg djeteta.

Dokumenti
Jelovnik